Basketbol

Royal Halı Gaziantep'te transfer

03 Haziran 2014 Salı 14:32 - Son Güncelleme 03 Haziran 2014 Salı 15:06

Altan Erol'u renklerine bağlayan Antep ekibi, Lorbek'in sözleşmesini 2 uzattı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Altan Erol'u renklerine bağladı, iç transferde ise Domen Lorbek'in sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Genel Menajer Boray Dai, yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir kulüp kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda iç transferde başarılı bir sezonu geride bırakan Domen Lorbek'in sözleşmesini 2 yıl uzattıklarını anlatan Dai, dış transferde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Altan Erol'u kadrolarına kattıklarını bildirdi.

Dai, Erol ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını, transfer çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Royal Halı Gaziantep, yeni sezonda iddialı

Öte yandan Royal Halı Gaziantep, yeni sezonda başarılı bir grafik çizmek istiyor.

FIBA Eurochallenge Kupası'nda üçüncülük başarısı gösteren Royal Halı Gaziantep'in kulüp başkanı Metin Uzer, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret etti.

Uzer, ziyaretteki konuşmasında, yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını, yorgunluklarının karşılığını Avrupa'da dereceye girerek aldıklarını söyledi. Avrupa'da daha başarılı sonuçlar almak istediklerini ancak üçüncülükle yetinmek zorunda kaldıklarını ifade eden Uzer, şöyle konuştu:

"Avrupa'daki ilk deneyimimizde üçüncülük aldık. İlk katılımımızda elde edilen bu sonuç, yine de çok iyi diye düşünüyorum. Tecrübe kazandıkça daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Yeni sezonda daha iyi bir takım olmak istiyoruz. Geçen sene elde ettiğimiz başarıları daha üst seviyelere taşımak için zaten bunu yapmak zorundayız. Bu seneki başarılarımız tesadüf değil. Yeni sezonda da benzer başarıları yakalamak istiyoruz. Bunun için kentin tüm dinamiklerinden destek bekliyoruz."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şiran da FIBA Eurochallenge Kupası'nda üçüncü olarak Türkiye'yi ve Gaziantep'i başarıyla temsil eden kulübün yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Takımın takdir edilecek bir başarı gösterdiğini aktaran Şiran, "Bu kadar kısa bir sürede Avrupa'da elde edilen başarı gerçekten küçümsenemez. Burada bir ekip işi var. Bu konuda Royal Halı Gaziantep yönetim kuruluna teşekkür ederken, başarılarının da devamını diliyorum. Elde ettikleri başarılı sonuçlarla hem ülkemizin hem de kentimizin tanıtımına büyük katkıda bulunuyorlar. İnşallah bu başarılı süreç ilerleyen günlerde daha da güzel sonuçları elde etmelerini sağlayacaktır" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz