Basketbol

Sarıca ve Ataman birbirlerine rakip

04 Nisan 2014 Cuma 11:34 - Son Güncelleme 04 Nisan 2014 Cuma 11:41

Ataman'ın takımı ile Sarıca'nın takımı 7 Nisan'da karşı karşıya gelecek.

Beko Basketbol Ligi'nde pazartesi günü oynanacak Galatasaray Liv Hospital ile Pınar Karşıyaka maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ile yardımcısı Ufuk Sarıca karşı karşıya gelecek.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne getirilen Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ile yardımcısı olarak görev yapacak Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca pazartesi günü iki ekibin başında rakip olacak. Ergin Ataman, daha önce Beşiktaş ve Efes Pilsen'de Ufuk Sarıca ile birlikte çalışmıştı.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, ligin sonu geldikçe her maçın öneminin arttığını, bu hafta da ligin en iyi ekiplerinden birisiyle karşılaşacaklarını söyledi.

Galatasaray Liv Hospital'ın geçen senenin şampiyonu olduğunu hatırlatan Sarıca, şöyle konuştu:

"Zorlu bir süreçteyiz, bu haftanın ardından Fenerbahçe Ülker'le oynayacağız. Kalan haftalarda maksimum sayıda maç kazanıp, play-off için önemli bir avantaj elde etmeye çalışacağız. İstanbul'da kazanmak için bir çok doğruyu bir araya getirip, enerjimizi sahaya yansıtmamız lazım. Rakibimizin Moskova'dan dönecek olması belki bir avantaj olabilir. Elimizden geleni sahaya yansıtmak istiyoruz."

Sarıca, ULEB Avrupa Kupası mücadelesinin tamamlanmasının ardından ritimlerinde bir düşüş olduğunu belirterek, "Şimdi ritmimizi ve formumuzu tekrar yükseltmek istiyoruz. Formumuzu istediğimiz seviyeye çekebilirsek play-off'ta her türlü sonucu alabiliriz" dedi.

Umarım iyi olan kazanır
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'la uzun süre beraber çalıştıklarını, daha sonra da rakip olduklarını hatırlatan Sarıca, "A Milli Takım'da tekrar birlikte çalışacağız. Bu hafta birbirimize rakip olacağız. Onların da bir hedefi var, aynı şekilde bizim de. Umarım iyi olan kazanır" diye konuştu.

Ligde ilk devrede rakibine 71-58 mağlup olan Pınar Karşıyaka, Galatasaray Liv Hospital'la oynadığı 96 maçta 45 galibiyet ve 51 yenilgi aldı. Galatasaray Liv Hospital ile Pınar Karşıyaka arasında 7 Nisan Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 20.45'te başlayacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz