Basketbol

Shane Larkin unutamadığı maçı açıkladı

21 Nisan 2020 Salı 10:46 - Son Güncelleme 21 Nisan 2020 Salı 10:51

Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin, geçen sezon Barcelona'yı yenerek Dörtlü Final biletini aldıkları maçı unutamadığını söyledi. Skorer oyuncu, Avrupa'da savunması en zor oyuncunun ise Mike James olduğunu belirtti.

Anadolu Efesli Shane Larkin, Eurohoops'un sosyal medya hesabında yaptığı etkinliğe katıldı.

Kariyerinin en unutulmaz anı sorulan yıldız oyuncu, "Geçen sezon Moerman çeyrek final serisi 5'inci maçında Barcelona'ya karşı sol dipten üçlük attığında Dörtlü Final'e gittiğimizi anladım. O an, o duygu kariyerimin en tatmin edici anıydı" cevabını verdi.

Larkin, Avrupa'da savunması en zor oyuncunun ise Mike James olduğunu belirtti.

27 yaşındaki oyuncu, Avrupa'da Baskonia'nın salonu Fernando Buesa Arena'da oynamaktan çok hoşlandığını ve keyif aldığını kaydetti. 

Larkin, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde sezonun en iyi 5'ini ise Mike James, Vasilije Micic, Will Clyburn, Anthony Randolph ve Brandon Davies olarak sıraladı.

Anadolu Efes'in skorer ismi, "Avrupa'da maç sonlarını en iyi oynayan oyuncu kim?" sorusuna ise Vassilis Spanoulis cevabını verdi.

LeBron mu Jordan mı sorusuna, "Zor soru ama cevabım Jordan, oyunu başka bir seviyeye taşıdı" diyen Shane Larkin, Allen Iverson'ın ise idolü olduğunu açıkladı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz