Basketbol

Şimdi neredeler: Deron Williams

04 Ocak 2022 Salı 10:50 - Son Güncelleme 06 Ocak 2022 Perşembe 02:18  |  Kaynak : TRT SPOR

2011 NBA lokavtı döneminde Beşiktaş ile anlaşan ve ülkemizde forması giydiği dönemde iz bırakan 37 yaşındaki Amerikalı eski yıldız basketbolcu Deron Williams şu anda nerede, ne yapıyor?

2005 NBA draftında 3. sıradan Utah Jazz tarafından seçilen Williams, 6 sene boyunca Batı Konferansı ekibinde başarılı performansıyla dikkat çekti. 2008 Pekin ve 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda ülkesinin altın madalya kazanmasında büyük pay sahibi olan oyuncu, 2011'de NBA'de başlayan lokavt sırasında sürpriz denilebilecek bir kararla Beşiktaş kadrosuna katıldı.

NBA'in en özel oyun kurucularından biriyken Türkiye'ye gelen ve kısa sürede performansıyla iz bırakan yıldız isim, lokavtın ardından New Jersey Nets formasıyla ülkesine döndü. Kariyerinin kalan kısmında Dallas Mavericks ve Cleveland Cavaliers formaları giyen Williams, 2017 yılında basketbol hayatına nokta koydu.

Basketbolu bıraktıktan sonra sporun içinde kalan fakat farklı bir branşa geçiş yapan 37 yaşındaki Williams, şu anda kariyerine boksör olarak devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda eski Amerikan futbolu oyuncusu Frank Gore ile ringde kozlarını paylaşan Williams, rakibini mağlup ederek boks kariyerine de iyi bir başlangıç yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz