Basketbol

TBF dev maçtaki yasakları sıraladı

12 Haziran 2014 Perşembe 17:35 - Son Güncelleme 12 Haziran 2014 Perşembe 21:25

Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker maçında uygulanacak esaslar duyuruldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında kadın ve çocuklar önünde oynanacak 6. maçın uygulama esaslarını duyurdu.

TBF'den yapılan açıklamada, ev sahibi Galatasaray Liv Hospital'ın cezası nedeniyle müsabakayı kadın ve 14 yaş altındaki çocukların takip edilebilecekleri, girişte kimlik ve yaş kontrolü yapılacak maça her çocuğun da sadece bir kadın refakatçi ile girebileceği belirtildi.

Daha önce satılan kombineler de dahil olmak üzere tüm biletlerin geçersiz sayılacağı maçı izlemek isteyen kadın ve çocuk taraftarların, yeniden bedelsiz bilet temin etmeleri gerektiği vurgulanırken, mücadelede davetiye uygulaması yapılmayacağı ve yönergelerle salona giriş yapmasına izin verilen kişilerin onaylı listelerle salona alınacağı vurgulandı.

Yönerge hükümleri dahilinde maçı izlemek isteyen yıldız ve daha küçük takımlarda basketbol oynayan altyapı sporcuların, bilet satın almak ve girişte bu sene vize edilmiş lisanslarını göstermek zorunda olacakları vurgulanıp, bu sporcuların eşliğinde salona refakatçi de alınmayacağı kaydedildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda VIP ve Protokol Tribünü'ne hiçbir şekilde seyirci alınmayacağına dikkat çekilerek, bu bölüme her iki takımdan yönergelere göre giriş yapma hakkı olan kişiler ve TBF kurul üyelerinin oturabilecekleri, salon içinde yer alan saha içi koltuklara da seyirci alınmayacağı bildirildi.

Karşılaşma için Galatasaray Kulübü'nün, 5 bin adet bedelsiz bilete izin verebileceği, maç günü ise otopark alanına güvenlik, resmi yayın kuruluşu, basın ve resmi görevlilerin dışında sadece yönergelerle salona girmesine izin verilen kişilere ait araçların girişine izin verileceği aktarıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz