Basketbol

Trabzonspor iddialı geliyor

22 Haziran 2014 Pazar 14:43 - Son Güncelleme 22 Haziran 2014 Pazar 14:57

Trabzonspor Medical Park, 3 kulvarda da başarılı olacak bir kadro hazırlığında

Kulüp Başkanı Hopikoğlu, "Hem kulüp yapımıza uygun hem de gelecek sezon bizi 3 kulvarda da başarıya ulaştıracak bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, hem kulüp yapısına uygun hem de gelecek sezon takımı 3 kulvarda da başarıya ulaştıracak bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi.

Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bir yıl aradan sonra geçen sezon yeniden mücadele ettikleri Beko Basketbol Ligi'ni 9. sırada tamamlayarak EuroChallenge Kupası'na katılmayı başardıklarını belirtti.

Gelecek sezon Beko Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve EuroChallenge Kupası'nda başarıyı hedefleyen bir kadro kurmak için adımlarını dikkatli şekilde attıklarını kaydeden Hopikoğlu, şöyle devam etti:
"Büyük camiamızın mensuplarının yüzünü gelecek sezon daha da güldürebilmek için gece gündüz demeden, özellikle transferde çok önemli atılımlar yaptık. Teknik heyetimizle yaptığımız titiz çalışmaların ardından yabancı transferinde Sean Marshall ile 1 yıllık, geçtiğimiz sezon Mega Vizura Kulübünde forma giyen Novica Velickovic ile 1 yıllık, Olympiakos forması giyen Cedric Simmons ile 1+2 yıllık ve Virtus Bologna'dan Dwight Hardy ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Yerli transferinde ise geçtiğimiz sezon Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nden Yunus Akçay ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan Nusret Yıldırım'ı transfer ettik. İç transferde de oyuncularımız Tutku Açık, Önder Külçebaş ve Caner Şentürk ile yeniden anlaşma sağladık. Tüm bu transferlerin yanında kadromuza yeni isimler takviye etmek adına görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hem kulüp yapımıza uygun hem de gelecek sezon bizi 3 kulvarda da başarıya ulaştıracak bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz."

Hopikoğlu, Trabzonspor Medical Park'ı, yönetim kurulu ve genel kurul üyeleriyle beraber, taraftarıyla bütünleşen, daha da büyük bir camia yapmak adına kulüp üyeliklerini yenileme ve yeni üyeler yapmak noktasında kampanya başlattıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Bu konudaki hedefimiz 5 bin aktif üyesi olan bir kulüp yaratmaktır. Geçtiğimiz günlerde bu amaca yönelik kulüp profesyonelleri tarafından çok kıymetli üyelerimize yollanan yazının, bu birlikteliği devam ettirmek ve pekiştirmekten başka amacı yoktur. Yine de çok değerli üyelerimiz konuya hassasiyet göstermişlerdir. Gösterilen bu hassasiyette bizlerin bir hatası varsa tüm üyelerimizden sonuna kadar özür dileriz. Üyelerimizin yüzde 90'ı aidatlarını ödeyip kulübe üyeliklerini devam ettirerek, bu sevdaya olan bağlılıklarını göstermişlerdir. İnşallah, bu üyelerimizin gösterdiği hassasiyeti, bu renklere gönül veren yeni üyelerimiz de gösterir ve hızlı şekilde hedeflediğimiz sayıya ulaşırız."

Bu zorlu yoldaki en büyük destekçilerinin yine taraftarı olacağını vurgulayan Hopikoğlu, "Geçtiğimiz sezon bizi destekleyen cefakar taraftarımızın, yeni sezonda da takımımıza sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. El ele vererek büyük başarıları şehrimize getireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz