Basketbol

Türkoğlu'ndan dev final yorumu

20 Haziran 2019 Perşembe 13:33 - Son Güncelleme 20 Haziran 2019 Perşembe 13:43

Hidayet Türkoğlu, "Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'yu hem THY Avrupa Ligi hem de final serisinde ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah herkesin keyif alacağı bir son maç olur. İnşallah hak edene kupayı veririz" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 27 Haziran-7 Temmuz tarihlerinde Letonya ve Sırbistan'da düzenlenecek Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takım için Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkoğlu, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan ve yarın yapılacak 7. ve son maçın ardından şampiyon takımın belli olacağı play-off final serisi hakkında da değerler yaptı.

Televizyon başında ve salondaki seyircilerin inanılmaz bir seri izlediğini vurgulayan Türkoğlu, "Her iki takımın da deplasmanda birbirlerini yendikleri bir seri izliyoruz ve durum 3-3. İnşallah sorunsuz bir şekilde, hak edenin kazanacağı bir final izleriz. Ligdeki tüm takımları yıl boyunca gösterdikleri performanstan dolayı kutlamak istiyorum. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'yu da hem THY Avrupa Ligi hem de final serisinde ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Yoğun bir tempoda mücadele ediyorlar. İnşallah herkesin keyif alacağı bir son maç olur. Federasyon olarak inşallah hak edene kupayı veririz." dedi.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz