Basketbol

Ufuk Sarıca'dan transfer sinyali

08 Ekim 2016 Cumartesi 20:42 - Son Güncelleme 08 Ekim 2016 Cumartesi 17:46

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, TED Ankara Kolejliler galibiyeti sonrası transfer yapabileceklerini söyledi.

TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 93-51 yenildikleri Beşiktaş Sompo Japan maçına korkak başladıklarını söyledi.

Sevim, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk periyotta basit hatalar yaptıklarını ve hücumda organize olamadıklarını ifade ederek, "İkinci periyotta daha derli topluyduk ve ne yaptığımızı bilerek oynadık." dedi.

Basit hatalara yorgunluk eklenince farkın açıldığını belirten Sevim, "Açıkçası kadro alternatifimiz yok. Yedeklerden skor katkısı alamıyoruz. Takım olarak 1 haftadır birlikte çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gitmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Sompo Japan cephesi

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, tüm takımlara, sakatlıksız bir sezon diledi.

Ligin ilk hafta maçlarının her zaman zorlu geçtiğini vurgulayan Sarıca, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Ligin sonunda yukarıda olabilmek için tüm maçları kazanmamız lazım." dedi.

TED Ankara Kolejliler'in yeni kurulmuş bir takım olduğunun altını çizen Sarıca, "Sonuçta puan mücadelesi yapıyoruz. Ligin sonunda yukarıda olabilmek için tüm maçları kazanmamız lazım. İkinci yarıda daha akışkan oynadık. İlk yarıda bir takım hatalarımız vardı. Tüm oyunculara şans vererek değerli bir galibiyet aldık. Umuyorum tüm sezon boyunca bu oyunu sahaya koyarız." diye konuştu.

Sarıca, salona gelen taraftarlara da teşekkür ederek, "Burayı yarı Akatlar'a çeviren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Gayet güzel bir destek vardı. Hem Akatlar'da hem deplasmanda bu taraftar desteği yanımızda olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Ufuk Sarıca, transferle ilgili sorulan bir soruyu ise "Transfer yapabiliriz. Takımımıza güveniyoruz ama transfer bitmez. Arayışımız devam ediyor. Özellikle Avrupa maçları için uzun pozisyonuna bir takviye yapmayı düşünüyoruz." şeklinde yanıtladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz