Basketbol

Uşak Sportif'te ayrılık

14 Ağustos 2014 Perşembe 15:44 - Son Güncelleme 14 Ağustos 2014 Perşembe 15:54

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz başantrenörlükten ayrıldı.

Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz'ın kendi isteğiyle başantrenörlükten çekildiği, görevini yardımcısı Mehmet Kabaran'a bıraktığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Başantrenör Ozan Bulkaz'ın kendi isteği doğrultusunda başantrenörlükten çekildiği, yardımcı koç olarak görevini sürdüreceği bildirildi. Yardımcı antrenör Mehmet Kabaran'ın, 2014-2015 sezonunda Buklaz'ın yerine takımda başantrenör olarak görev yapacağı belirtildi.

Bulkaz'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yardımcısı Mehmet Kabaran'ın istikbal vadeden bir antrenör olduğunu belirtti. Kabaran'ın bu görevi başarıyla yerine getireceğine inancının tam olduğunu bildiren Buklaz, açıklamada "Kendisinin önünü açmak için böyle bir karar aldım. Bütün bilgi birikimi ve tecrübelerimle Mehmet Kabaran'ın ve takımın başarısı için teknik ekipteki görev yapacağım" ifadesini kullandı.

Buklaz, alt liglerden itibaren başantrenör olarak görev yaptığı Uşak Sportif'le geçen sezon 1. Lig'de mücadele etmiş, 16 galibiyet alan takım play-off'ta yer almıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz