Basketbol

VİDEO | "F.Bahçe Ülker'in oyununu anladık"

03 Haziran 2014 Salı 23:42 - Son Güncelleme 04 Haziran 2014 Çarşamba 12:14

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman maçı değerlendirdi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe'ye direnemediklerini söyledi.

"Fenerbahçe'yi kutluyorum. Maç tamamen onların hakkıydı" diyen Ataman şöyle konuştu:

"Maça çok tempolu ve sert savunma yaparak başladılar. Biz ise hücumda inanılmaz derece düşük yüzdelerle maça başladık. Kolay dış ve pota altı atışlar kaçırdık. Buna karşılık Fenerbahçe Ülker, ilk yarıda savunma kaynaklı sayılar da bularak sonuca gitti. Bu, maçın da özeti oldu. İkinci yarıda Fenerbahçe Ülker farkı korumaya, biz ise onları yakalamaya çalıştık. Farkı 10 sayının altına çeksek belki bir şeyler değişebilirdi ama bu gerçekleşmedi. Bu dönemde Fenerbahçe Ülker, daha uzun bir çalışma süresi buldu. Biz ise zorlu bir yarı final serisinden çıktık. Takımı ürkek gördüm, bunu değiştirmeliyiz. Deplasmanda maç kazanınca durumu lehinize çeviriyorsunuz ve bugün bunu yapamadık. Perşembe günü yeni bir maç var. Fenerbahçe Ülker'in oyununu anladık. O sertlikte ve kararlılıkta oynayıp, oyunda kalıp, kazanmaya çalışacağız."

Sarı-kırmızılı oyuncu Ender Arslan da iyi bir maç çıkartamadıklarını belirterek, "Özellikle ikinci çeyrekte kontrolü tamamen rakibe kaptırdık. Çok daha akıllı ve dirençli oynamamız gerekiyordu. Kesinlikle ikinci maçta bunu değiştireceğiz. Bu şeklide oynayarak başarılı olamayız. Biz dirençli bir takımız ve zor durumlardan ayağa kalkmasını hep bildik. İki gün sonra bir maç daha var. Sahada daha farklı bir Galatasaray Liv Hospital olacak" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz