Basketbol

Yeşilgiresun'da mağlubiyet üzüntüsü

27 Ekim 2015 Salı 18:15 - Son Güncelleme 27 Ekim 2015 Salı 17:19

Başantrenör Kandemir: Kazanabilseydik ekstra bir galibiyet almış olacaktık.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, "Rönesans TED Ankara Kolejliler karşısında defansta ve hücumda etkili olamadık. Kazanabilseydik ekstra bir galibiyet almış olacaktık" dedi.

Kandemir, deplasmanda karşılaştıkları Rönesans TED Ankara Kolejliler'e 80-74 mağlup olduklarını anımsattı.

Rönesans TED Ankara Kolejliler karşısında galip gelmeyi çok istediklerini, kazanma adına da her şeyi yaptıklarını vurgulayan Kandemir ,"Savunmada iyi değildik, çok aksadık. Akıllı hücum da yapamadık. Kazanabileceğimiz bir maçtı, ama olmadı. Kazanabilsek ekstra bir galibiyet almış olacaktık" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Türk Telekom karşılaşmasına kazanmak için çıkacaklarını dile getiren Kandemir, "Ligde bizim için önemli olan evimizde maç kaybetmemek. İçeride kaybetmeye asla tahammülümüz yok. Deplasmanda da kazanacağımız her maç bizim için ekstra galibiyet anlamı taşıyor. Bu hafta sonu sahamızda Türk Telekom'u ağırlayacağız. Hedefimiz bu zorlu maçı kazanmak. Bunu başarmak için sıkı çalışacağız. Taraftarımızın da desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz