Basketbol

"Zor bir maç oldu"

03 Aralık 2016 Cumartesi 20:39 - Son Güncelleme 03 Aralık 2016 Cumartesi 17:41

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Best Balıkesir maçına ilişkin, "Zor bir maç oldu. Best Balıkesir şu anki konumu itibariyle her maça can havliyle çıkıyor. Bugün de çok iyi mücadele ettiler." dedi.

Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımın iyi mücadele ettiğini söyledi.

Önemli bir maç oynadıklarını ifade eden Sarıca, "Zor bir maç oldu. Best Balıkesir şu anki konumu itibariyle her maça can havliyle çıkıyor. Bugün de çok iyi mücadele ettiler. Kalan maçlarda bu durumdan kurtulacaklarını düşünüyorum. İlk yarıda çok top kaybı yaptık. Top kayıplarımı ritmimiz bozdu. Maçı koparacağımız yerlerde çok hata yaptık. Boyalı alanı çok yüzdeli kullandık." diye konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan oyuncusu Kenan Sipahi de "Best Balıkesir'i mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ligde kolay maç yok. Bugün onu gördük. Maçın belli bölümlerinde etkili oynadık ama zor kopardık. Burası zor bir deplasman." ifadelerini kullandı.

"Bugün sahada mücadele eden bir takım vardı"

Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Demir de mağlup olunmasına rağmen sahada mücadele eden bir kadronun olduğunu belirtti.

Demir, eksik bir kadroyla oynadıklarına dikkati çekerek, "Maçın içerisinde kalmaya başladık ancak son 5 dakika maçtan koptuk. Takım maçı kafa kafaya oynayabildiği için mutluyum. Şimdi hedef maçlar başlıyor. 'Bir galibiyet alırsak devamı gelecektir' diye düşünüyorum. Bugün sahada mücadele eden bir takım vardı." yorumunu yaptı.

Best Balıkesir Basketbol oyuncusu Yunus Akçay da "İyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik ama Beşiktaş kaliteli bir kadroya sahip. Oyuncu rotasyonunda diri kalamadık. Basit hatalarla maçı kaybettik. Toparlanacağız. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzde kazanacağımız maçlar başlıyor." dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz