Basketbol

"Avrupa şampiyonu olmaya gidiyoruz"

08 Nisan 2015 Çarşamba 11:14 - Son Güncelleme 08 Nisan 2015 Çarşamba 12:10

''Önce Prag sonra da Rus takımını yenerek kupayı kazanmak istiyoruz''

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde iddialı olduklarını belirterek, "Avrupa şampiyonu olmaya gidiyoruz" dedi.

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 10-12 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final öncesi takımın durumunu ve hedeflerini anlatan Akın, her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını vurguladı.

Takımları değerlendiren sarı-lacivertli takımın menajeri, "Ekaterinburg'un güçlü ve derin bir kadrosu var. Rus liginde Dinamo Kursk takımının Ekaterinburg'u yendiğini biliyoruz. Prag da disiplinli oynayan bir takım. Avrupa şampiyonu olmak için gidiyoruz. Önce Prag sonra da Rus takımını yenerek kupayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

"İyi durumdayız"

Didem Akın, çok önemli bir döneme girdiklerini, zorlu maçlar öncesi takımın durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Şampiyonluk kupasını camialarına armağan etmek istediklerini anlatan sarı-lacivertli takımın menajeri, "Konsantrasyonumuz çok iyi. Takım olarak iyi durumdayız. Mücadeleyi hiç bırakmadan ciddi bir şekilde istediğimiz basketbolu sahaya yansıtırsak yenemeyeceğimiz takım yok" ifadelerini kullandı.

Antrenör ve oyuncu değişiklikleriyle başladıkları sezonda, bu dönemde iyi bir uyum yakaladıklarını vurgulayan Akın, Prag'dan kupayla döneceklerine inandığını kaydetti.

"Başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz"

Didem Akın, uzun süredir üst seviyelerde mücadele ettikleri Avrupa arenasında elde ettikleri başarılı sonuçları taçlandırmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun verdiği destekle istikrarı yakaladıklarını anlatan Akın, "Yapılan yatırımların sonucunu alıyoruz. Bizim için şimdi en önemlisi bu kupayı almak. Çalışmalarımızı taçlandırmak istiyoruz. Bu kupayı camiamıza armağan etmek istiyoruz. Zor geçeceğini biliyoruz ama iyi bir takımız. Kazanan taraf inşallah biz oluruz" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Castors Braine ilk maçı kazandı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz