Basketbol

Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

11 Şubat 2016 Perşembe 16:11 - Son Güncelleme 11 Şubat 2016 Perşembe 14:19

"Beşiktaş'ı eleyerek, adımızı yarı finale yazdırmayı hedefliyoruz."

Abdullah Gül Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Avrupa Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Beşiktaş karşısında, adlarını yarı finale yazdırmayı hedeflediklerini söyledi.

Bozbey, AA'ya yaptığı açıklamada, iki takım açısından da zorlu bir eşleşme olduğuna dikkati çekerken rakiplerine göre kupada daha tecrübeli olduklarını vurguladı.

Saha avantajının Beşiktaş'ta olduğunu ifade eden Bozbey, ilk maçın 8 Mart'ta Kayseri'de rövanşın ise 11 Mart'ta İstanbul'da yapılacağını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Gönül, iki Türk takımının da yarı finale kadar gitmesini isterdi. Bu eşleşmeden sonra yarı finalde bir Türk takımı kalacak. O yüzden eşleşmemiz kötü oldu ancak biz final oynamak isteyen bir takımız. Beşiktaş'ı da yakından tanıyoruz. Beşiktaş büyük bir camia, büyük maçları iyi oynayan bir takım. Artık bu saatten sonra kolay maç yok, hepsi zor. Biz FIBA Avrupa Kupası'nda daha tecrübeliyiz. İki kez final oynayıp kupayı alamamanın hırsı var. Beşiktaş'ı eleyerek, adımızı yarı finale yazdırmayı hedefliyoruz. İnşallah finale kadar giden takım biz oluruz."

Sıradaki Haber
Çeyrek finalde iki Türk takımı eşleşti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz