Basketbol

Bir günde 4 kupa bekliyor

12 Nisan 2014 Cumartesi 13:42 - Son Güncelleme 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:30

F.Bahçe, 2 Avrupa 2 de yerli kupayı aynı gün kazanmanın peşinde...

Fenerbahçe Kulübü, bir günde 4 kupa birden kazanmayı hedefliyor.

Fenerbahçe kadın basketbol ve kadın masa tenisi takımlarının bugün Avrupa şampiyonu olması, kadın ve erkek voleybol takımlarının da Teledünya Süper Kupa'yı kazanması halinde, sarı-lacivertliler Türk spor tarihinde ilk kez bir günde 4 kupa sevinci yaşayabilir.

- Avrupa'da aynı gün 2 kupa hedefi

Voleybolda geçtiğimiz ay sonunda aynı gün kadınlarda CEV Kupası'nı, erkeklerde de Challenge Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, aynı gün iki Avrupa kupası şampiyonluğu kazanmak istiyor.

Sarı-lacivertliler, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde Galatasaray Odeabank'ı mağlup ederek, Türk basketbol tarihinde ilk kez bir organizasyonun bir numaralı kupasını müzesine götürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi takımı da Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Avrupa Şampiyonlar Ligi finali rövanşında taraftarlarının desteğiyle Almanya'nın Berlin Eastside takımını yenerek, kupayı kaldırmayı amaçlıyor.

- Fenerbahçeli yöneticilerin tatlı telaşı

Fenerbahçeli yöneticiler, bugün ikisi Avrupa kupası finali olmak üzere takımlarının yapacağı 6 kritik maç için aralarında iş bölümü yaptı.

Sarı-lacivertli yöneticiler, kadın basketbol takımı ile kadın masa tenisi takımlarının Avrupa kupası finali, futbol ve erkek basketbol takımlarının lig, kadın ve erkek voleybol takımlarının da Teledünya Süper Kupa maçlarını yerinde izleyerek, takımlarına destek verecek.

- Başkan Yıldırım, Rusya'ya gitti

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler, kadın basketbolunun kulüpler bazında Avrupa'daki bir numaralı organizasyonu olan FIBA Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertli takımın Galatasaray Odeabank ile oynayacağı tarihi finali izlemek için Rusya'ya gitti.

Sekizli Final'de grupta Galatasaray Odeabank maçı öncesinde Ekaterinburg'a giderek, takımı ziyaret eden ve derbi maçı izleyen Aziz Yıldırım, daha sonra masa tenisinde yapılacak final maçı izlemek için Türkiye'ye dönmüştü.

Fenerbahçe'nin finale çıkmasının ardından programını değiştiren Aziz Yıldırım'ın Ekaterinburg'a özel uçak kaldırdığı bildirildi. Başkan Yıldırım'ın bazı yöneticilerle özel uçakla final maçını izlemek için Ekaterinburg'a gittiği öğrenildi. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularının ailelerinin de özel uçakta yer aldığı kaydedildi.

Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasındaki tarihi final maçı, bugün DIVS Spor Salonu'nda TSİ 16.00'da oynanacak.

- Masa tenisinde de finale çıkıyor

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi takımı ise Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Şampiyonlar Ligi finali rövanşında Almanya'nın Berlin Eastside takımı ile İstanbul'da karşılaşacak.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak mücadelede, 2013-2014 sezonun şampiyonu belli olacak. Masa tenisinin final maçını da bazı Fenerbahçeli yöneticilerin izleyeceği bildirildi. Kadın Masa Tenisi Takımı şampiyon olması halinde akşam futbol takımının Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlarının önünde kupayla tur atacağı belirtildi.

- Diğer maçlar

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor ile saat 19.00'da oynayacağı maçı da bazı yöneticiler statta takip edecek.

Voleyboldan sorumlu yönetici Hakan Dinçay ise İzmir'de yapılan Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri'nde erkek takımının saat 16.00'da Halkbank, kadın voleybol takımının da saat 19.00'da VakıfBank ile oynayacağı maçı izleyecek.

Erkek basketbol takımı Fenerbahçe Ülker'in yarın İzmir'de Pınar Karşıyaka ile saat 17.00'de oynayacağı lig maçında da bazı yöneticiler salonda takip edecek.

Sıradaki Haber
F.Bahçe 'namağlup' bitirmek istiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz