Basketbol

Çukurova Basketbol yarı final için parkeye çıkacak

13 Mart 2019 Çarşamba 16:10 - Son Güncelleme 13 Mart 2019 Çarşamba 17:03

Çukurova Basketbol, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 79-75 mağlup ettiği Famila Schio'yu ağırlayacak.

Çukurova Basketbol, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında İtalya'da Famila Schio'ya konuk oldu. Büyük mücadeleye sahne olan maçın son çeyreğinde etkili bir oyun sergileyen Mersin temsilcisi, maçı 79-75 kazanarak rövanş maçı için büyük avantaj elde etti.
 
Çukurova Basketbol, 14 Mart Perşembe günü Servet Tazgegül Spor Salonu'nda oynanacak müsabakayı kazanması halinde yarı finale yükselecek.
 
Taraftarların da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacaklarına olan inancını dile getiren Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, "2 devrelik maçın ilkini 4 sayılık farkla kazanarak turu Mersin'e taşıdık. Son derece dikkatli bir şekilde ve ilk maçtaki hataları tekrar etmeden ikinci maçı oynamamız gerekiyor. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir ekibiz. Oyuncularımın Çukurova'nın adını yarı finale yazdırabilmek için savaşacağından eminim. Hücumda ve savunmada etkili bir oyun sergileyip taraftarlarımızın yüzünü güldürmek ve kupada bir üst tura yükselmek istiyoruz." dedi.
 
Müsabakanın başlama düdüğü 14 Mart Perşembe günü 18:00'de çalacak.
 
Kaynak: DHA
Sıradaki Haber
Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz