Basketbol

Fenerbahçe'de dörtlü final sevinci

11 Mart 2016 Cuma 23:56 - Son Güncelleme 11 Mart 2016 Cuma 22:00

Fenerbahçe 5. kez Dörtlü Final'e yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Fenerbahçe'de, Polonya'nın Wisla Can-Pack takımını 79-63 yenerek, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde üst üste 5. kez Dörtlü Final'e yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Deplasmanda yapılan maçtan sonra FBTV'ye açıklamada bulunan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Akın, sarı-lacivertli takımı ve teknik heyeti tebrik ederek, "Çok mutluyuz. Şimdiki hedefimiz Avrupa şampiyonluğu. Bu takım her şeyi hak ediyor. Çok güzel mücadele ettiler. Kontrol hep bizdeydi. Böyle bir atmosferde galip geldiğimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Dörtlü Final ilk maçında karşılaşacakları Rusya'nın Nadezhda takımını yakından tanıdıklarını anlatan Didem Akın, "İlk maçımızı Nadezhda'yla yapacağız. Rakibi iyi biliyoruz. Antrenörümüz geçen yıl Nadezhda'nın antrenörüydü. Bunu bir şans olarak görüyoruz. Tabii ki elimizden gelenin en iyisini yaparak o maçtan galip ayrılıp, Avrupa'da final oynamak ve şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaptan Birsel: "Emeklerimizin karşılığını aldık"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, çok mutlu olduklarını ve Dörtlü Finale kalarak emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Dörtlü Final'e kalarak önemli bir iş başardıklarını anlatan deneyimli basketbolcu, "Dörtlü Final'e kaldığımız için çok mutluyuz. Emeklerimizin karşılığını Dörtlü Final'e kalarak almış durumdayız. Bu yüzden çok önemli bizim için. Şimdi önümüzde Türkiye Ligi var. Ligdeki yerimizi koruyup daha sonra Dörtlü Final'i düşünmeye başlayacağız" şeklinde görüş belirtti.

Genç oyuncu Olcay Çakır ise seride çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Çok mutluyuz. Çok iyi mücadele ettik ve 2-0'la evimize dönüyoruz. Şimdi Dörtlü Final'e hazırlanacağız. İlk maçımız Nadezhda'yla olacak. İyi başlamalıyız. İnşallah kupayı kazanacağız" açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
İşte dörtlü finalde Fenerbahçe'nin rakibi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz