Basketbol

Galatasaray Odeabank kupasını aldı

13 Nisan 2014 Pazar 19:36 - Son Güncelleme 13 Nisan 2014 Pazar 20:20

"MVP" Alba Torrens oldu.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank kupasını aldı.

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen Sekizli Final organizasyonunun final maçında Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek şampiyon olan sarı-kırmızılı basketbolcular, bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Elde edilen şampiyonluğu önce kendi arasında ve teknik ekiple paylaşan Galatasaraylı basketbolcular, daha sonra taraftarlarının yanına giderek sevindi. Bu sırada maçı izleyen Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyeleri de sahaya inerek, sarı-kırmızılıların sevincine ortak oldu.

Daha sonra düzenlenen kupa töreninde şampiyon Galatasaray Odeabank ile Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe takımları madalyalarını aldı. Sarı-kırmızılılara madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel verdi.

Madalyaların ardından şampiyonluk kupasını alan Galatasaray Odeabanklı basketbolcular, kupayı kaldırmadan önce, Galatasaray ile Fenerbahçeli sporcular arasında bu sezon sıkça yapılan ve sosyal medyada atışmalara neden olan "Duran adam pozu" verdi. Daha sonra büyük sevinç yaşayan kadın basketbolcular, kupayla salonda tur attı.

"MVP" Alba Torrens

Ekaterinburg kentinde düzenlenen Sekizli Final'in en değerli basketbolcusu (MVP) şampiyon Galatasaray Odeabank'ın İspanyol yıldızı Alba Torrens oldu.

Final maçı sonrasında düzenlenen kupa töreninde ödülünü alan Torrens, daha önce de 2011 yılında yine Ekaterinburg'un ev sahipliğinde düzenlenen FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde o zamanki adıyla İspanya'nın Halcon Avenida takımıyla şampiyonluk kazanmış ve "MVP" seçilmişti.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Ekaterinburg Avrupa 3'ncüsü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz