Basketbol

Maljkovic: Kafamdaki tek şey rövanş maçı

11 Nisan 2018 Çarşamba 22:54 - Son Güncelleme 11 Nisan 2018 Çarşamba 22:56

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası final ilk maçında İtalyan ekibi Reyer'i 22 sayı farkla 90-68 yenen Galatasaray'ın başantrenörü Marina Maljkovic, şampiyonun belirleneceği rövanş maçına odaklandığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Maljkovic, "Kazandık ve harika bir atmosfer vardı. Benim kafamdaki tek şey ise rövanş maçı. Soyunma odasında oyuncularıma da söyledim. Önümüzde 40 dakikalık bir final daha var." değerlendirmesinde bulundu.

İtalyan ekibini farklı yendiklerini ancak eksik noktaları da bulunduğunu anlatan Sırp çalıştırıcı, "Maçın içerisinde 3-4 kez tehlikeli dönemler geçirdik. Ne zaman işleri hafife almaya başlasak, bizi hemen cezalandırdılar. Bu durum, kupada hem Mersin Büyükşehir Belediyespor'u hem de Hatay Büyükşehir Belediyespor'u nasıl elediklerini gösteriyor. Bizim için de ciddi bir uyarı. Maçta 17 hücum ribaundu vermişiz ve bu beni çılgına çevirdi. İkinci maçta bu hataları yapamayız. Venedik'e aynı ciddiyetle gidip, işi bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Karşılaşmayı 37 sayıyla tamamlayan sarı-kırmızılı oyuncu Alexandria Quigley ise şunları kaydetti:

"Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer oluşturdular. İyi bir maç oynadığımızı söyleyebilirim. Daha iyi yapmamız gereken şeyler de var. Rövanş maçında kesinlikle daha iyi savunma yapıp, savunma ribaundlarında daha iyi olmalıyız. Üç sayı konusunda da rakibi sınırlayabilmeliyiz. Yarı finalde Hatay Büyükşehir Belediyespor'u eledikleri seri bize yeterli dersi verdi. İşimizi ne kadar ciddiye almamız gerektiğini biliyoruz."

Sıradaki Haber
Galatasaray avantajı kaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz