Basketbol

Orduspor, Riga karşısında galibiyet hedefliyor

30 Kasım 2015 Pazartesi 18:48 - Son Güncelleme 30 Kasım 2015 Pazartesi 16:52

"İşimizi şansa bırakmamak adına TTT Riga karşısında kazanmaya ihtiyacımız var."

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu dördüncü maçında Letonya'nın TTT Riga takımını ağırlayacak Orduspor, galibiyet hedefliyor.

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, AA'y yaptığı açıklamada, 3 Aralık Perşembe günü Durugöl Spor Salonunda Letonya temsilcisi TTT Riga 'yı konuk edeceklerini ve bu müsabakayı çok önemsediklerini kaydetti.

Deringöl, rakiplerine ilk maçta 75-69 yenildiklerini anımsatarak, "Rakibimiz çok güçlü bir takım. İlk maçı hak ederek kazandılar. Benim düşüncem TTT Riga ve Orduspor'un gruptan birlikte çıkması yönünde. Alınan sonuçlar ve oynanan oyun bunu ortaya koyuyor" dedi.

Orduspor'un iki galibiyet ve bir mağlubiyetle grupta 2. sırada yer aldığını ifade eden Deringöl, "Gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz. Bunun için TTT Riga maçını kazanmamız gerekiyor. İşimizi şansa bırakmamak adına kazanmaya ihtiyacımız var. Gruptaki avantajımızı sürdürmek istiyorsak galip gelmemiz lazım. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" diye konuştu.

Deringöl, taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Daha önceki birçok maçı taraftarımızın destekleriyle kazandık. Taraftar Orduspor için önemli bir güç. Bu maçı da onların destekleri ile kazanmak istiyoruz. Herkesi bu karşılaşmaya bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Orduspor'un forvet oyuncusu Özge Kavurmacıoğlu ise Letonya temsilcisi karşısında mutlak kazanmak istediklerini belirterek, "Bizim zaten başka bir hedefimiz olamaz. Rakibimizi sahamızda yenerek gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantaj elde etmek istiyoruz. Bunun için de çok çalışıp TTT Riga engelini aşmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu

Sıradaki Haber
Adana ASKİ'nin rakibi Piestanske Cajky
Yükleniyor lütfen bekleyiniz