Basketbol

Pota Avrupa heyecanı

05 Kasım 2014 Çarşamba 12:51 - Son Güncelleme 05 Kasım 2014 Çarşamba 12:57

İstanbul Üni. BGD, Adana BOTAŞ ve Beşiktaş'ın Avrupa sınavları başlıyor .

İstanbul Üniversitesi BGD

İstanbul Üniversitesi BGD Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında 6 Kasın Perşembe günü Belarus temsilcisi Tsmoki'yi konuk edecek.

FIBA Avrupa Kupası B Grubu'nda, Utena (Litvanya), Chevakata (Rusya) ve Tsmoki ile birlikte yer alan İstanbul Üniversitesi BGD, Belarus ekibine karşı Avrupa kupasında sezonu açacak.

Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek karşılaşma, saat 18.30'da başlayacak.

Adana BOTAŞ

Adana BOTAŞ, 6 Kasım Perşembe günü 19.00'da Menderes Spor Salonu'nda Rus temsilcisi Enisey Krasnoyarsk ile karşılaşacak.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası A Grubu'nda mücadele edecek Adana BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu belirtti.

Yıldızoğlu, gruptaki ilk maçlarını Rus temsilcisi Enisey Krasnoyarsk ile yapacaklarını, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini vurguladı.

- Beşiktaş

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında 6 Kasım Perşembe günü Belarus ekibi Horizont'la karşılaşacak.

FIBA Avrupa Kupası D Grubu'nda Kibirsktis Vici (Litvanya), Spartak Nogings (Rusya) ve Horizont'la birlikte yer alan siyah-beyazlılar, Belarus ekibine karşı Avrupa kupasında sezonu açacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ilk iki maçını da kaybeden siyah-beyazlı ekip, FIBA Avrupa Kupası'na iyi bir başlangıç yapmaya çalışacak.

Beşiktaş İntegral Arena'da yapılacak karşılaşma, saat 18.00'de başlayacak.
 

Sıradaki Haber
Orduspor'un potada ilk Avrupa heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz