Basketbol

Uslu'dan FIBA'ya teşekkür

22 Mart 2016 Salı 20:54 - Son Güncelleme 22 Mart 2016 Salı 19:06

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Uslu, FIBA'ya teşekkür etti.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin İstanbul'da düzenlenecek olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Mahmut Uslu, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da yapılacak olmasıyla ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde daha önce 5 kez mücadele ettiklerini ve 2 kez final oynadıklarını belirten Uslu, FIBA'ya teşekkür etti.

Turnuvaya ev sahipliği yapacak olmalarının önemli olduğunu anlatan Uslu, şunları kaydetti:

"FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali gibi önemli bir turnuvayı tekrar buraya almak çok önemli bir olaydı. Çünkü iki tane Rus takımı da gelecek. Onlara da misavirperverliğimizi göstereceğiz. İnanıyorum ki Ülker Sports Arena'yı 12-13 bin kişiyle dolduracağız. İki kez finalde kaybettiğimiz bu turnuvada şampiyon olmak istiyoruz. Takımımıza çok güveniyoruz, inşallah da şampiyon olacağız. Bütün ülkenin dualarıyla mevcut olan tüm seyircilerimizin gelip, özellikle basketbolseverlerin gelip bizi teşvik etmelerini istiyoruz."

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Balaban ise organizasyonun önemine değinerek, "İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Hem turizm hem de ülkedeki ekonomik durumdan dolayı bu organizasyonu almamız çok önemliydi. Sağ olsun Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da genel sekreterimiz ve basın sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'yla beraber bu desteği verdi. Biz de hem devletimizin hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle organizasyonu almayı başardık. Ülkemize ve Fenerbahçemize hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Final-Four Ülker Sports Arena’da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz