Basketbol

"2-2 yaparız"

01 Mayıs 2014 Perşembe 12:55 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2014 Perşembe 13:33

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın soruları cevapladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Galatasaray Odeabank'ı 81-61 yenerek seride durumu 2-1'e getiren Fenerbahçe'nin menajeri Didem Akın, sadece bu galibiyetin bir şey ifade etmediğini, iki galibiyet daha alıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Didem Akın, AA'ya yaptığı açıklamada, serinin üçüncü maçında taraftarlarının desteğiyle galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Başkanımız ve yönetimimiz de salondaydı. Uzun zamandır ilk kez bu kadar güzel oynadık. Takım oyunu sergiledik ve maçı kazandık" dedi.

Karşılaşmada kazanmayı daha çok isteyen tarafın Fenerbahçe olduğunu savunan Akın, "Mücadeleyi hiç bırakmadık. Savunmada ve hücumda maçı daha çok isteyen taraf bizdik. Oyuncularımızın hepsi çok ayrı katkı sağladı. Çok iyi oynadılar" diye konuştu.

"Yarınki maçta 2-2 yaparız"

Didem Akın, yarın serinin dördüncü maçında sarı-kırmızılı takımı bir kez daha yenerek, seride durumu 2-2'ye getireceklerine inandığını kaydetti.

Akın, yarınki maçın çok önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Avrupa'da koymuş olduğumuz hedefimize ulaşamadık. Üçüncü maçı kazanmak moral açısından çok önemliydi. Şimdi yarınki maç çok önemli. Yarın durumu 2-2 yapıp, pazartesi günü son maçta lig şampiyonluğunu almak istiyoruz."

Seride yarın oynayacakları maçta da taraftarlarının yine kendilerini destekleyeceklerini dile getiren Didem Akın, "Muhteşem bir taraftarımız var. Böyle bir taraftarın önünde oynamaktan gurur duyuyoruz. Yarın yine bizi destekleyeceklerini biliyoruz. Yarın salonda dünkü maçtan daha fazla taraftarımızın olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Mücadeleyi bırakmayacağız"

Didem Akın, artık morallerinin yerine geldiğini, seride sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Ligde şampiyonluğu yine kazanmak istediklerini aktaran Akın, "Şimdi moralimiz de yerine geldi. Mücadeleyi bırakmayacağız. Savunmada ve hücumda iyi oyunumuzu sürdüreceğiz. Önce yarın kazanıp, seriyi beşinci maça taşıyacağız. Beşinci maçta seyirci avantajı rakibimizin olacak. Ancak biz o atmosferde oynamaya alışık bir ekibiz. Yarın kazanıp, pazartesi o moralle Abdi İpekçi Spor Salonu'nda şampiyon olacağımıza eminim" şeklinde sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz