Basketbol

Adana BOTAŞ başarı hedefliyor

26 Ekim 2015 Pazartesi 16:23 - Son Güncelleme 26 Ekim 2015 Pazartesi 15:33

Genel menajer Altundağ, "Genç oyuncularımızla başarı hedefliyoruz" dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) takımlarından Adana BOTAŞ'ın genel menajeri Recep Altundağ, "Belki ligin en genç oyuncu topluluğu bizde ama bu şekilde bir başarı yakalamak daha değerli olacak" dedi.

Altundağ, lige Hatay Büyükşehir Belediyespor deplasmanında aldıkları yenilgiyle başladıklarını ancak ikinci haftada sahalarında Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenerek, moral bulduklarını söyledi.

Altyapıya önem verdiklerini, pahalı oyuncu transferleri yerine genç Türk oyuncuları yetiştirmeyi ve bu sporcuları hem Adana'ya hem de Türkiye'ye kazandırmayı amaçladıklarını vurgulayan Altundağ, şunları kaydetti:

"Başantrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu da altyapıya önem vermemizde en büyük etkenlerden birisi. Ceyhun hocamız nerede genç ve yetenekli oyuncu varsa takımımıza ve ülkemize kazandırmak için çaba gösteriyor. Belki ligin en genç oyuncu topluluğu bizde ama bu şekilde bir başarı yakalamak daha değerli olacak. İlk iki haftada bir mağlubiyet bir de galibiyet aldık. Gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağız ve en iyi sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Hocalarımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz, inşallah Adana'ya mutlu şekilde döneriz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz