Basketbol

Adana BOTAŞ'ta galibiyet sevinci

21 Aralık 2015 Pazartesi 14:23 - Son Güncelleme 21 Aralık 2015 Pazartesi 12:27

Başantrenör Orak: "Galatasaray'ı yenerek galibiyet serimizi iki maça çıkardık."

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) sahasında Galatasaray'ı mağlup eden Adana BOTAŞ'ta galibiyet sevinci yaşanıyor.

Başantrenör Olcay Orak, geçen hafta deplasmanda Basketbolu Geliştirenler Derneği'ni (BGD) mağlup ettiklerini, bu hafta da sahalarında Galatasaray'ı yendiklerini anımsattı.

Aldıkları galibiyetlerde yeni transferleri Moss ve Jovanovic'in de etkisinin bulunduğunu anlatan Orak, şunları kaydetti:

"Yabancı oyuncularımız kadar yerli oyuncularımızın da verimi arttı. Galatasaray maçında Tilbe Şenyürek ve Pelin Bilgiç'in, BGD müsabakasında ise özellikle Elif Emirtekin'in galibiyette rolü büyüktü. Galatasaray'ı yenerek galibiyet serimizi iki maça çıkardık. Bu seriyi götürebildiğimiz kadar ileriye taşımak istiyoruz. Oyuncularımızla da bunu konuştuk. Sezon sonu için net bir hedef belirlemedik ama her maçı ayrı ayrı düşünüp kazanmak için sahaya çıkacağız."

Orak, 23 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, bu maça hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz