Basketbol

"Bizim için kaçınılmaz sonuç"

30 Aralık 2015 Çarşamba 21:22 - Son Güncelleme 30 Aralık 2015 Çarşamba 19:25

Deringöl "Takım kurgumuz olmadığından, böyle bir sonuç kaçınılmaz oluyor"

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde sahasında Canik Belediyespor'a 93-76 yenilen Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, "Maalesef takım kimyamız olmadığından kaybettik. Takım kurgumuz olmadığından, böyle bir sonuç kaçınılmaz oluyor" dedi.

Deringöl, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nın bu sezon sorunları olduğunu belirten Deringöl, "Takımımız çeşitli nedenlerden dolayı sezona geç başlamıştı. Turnuvalar başlarken biz takımı kurduk. Sezon başı herkes bu takıma düşer gözüyle baktı. Ama biz öyle maçlar oynadık ki herkesi şaşırtmıştık ancak son günlerde öyle şeyler yaşıyoruz ki... Tam takımın kimyası oturmuştu ki oyuncularımız gidiyor" diye konuştu.

Önemli oyuncularını başka takımlara kaptırdıklarını söyleyen Deringöl, "Böyle olunca takımın kimyası dağıldı. Bu oyuncuların yerine gelen arkadaşlarımız ise henüz takıma adapte olamadı. Şimdi biz yeni baştan bir takım kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligde devre arasının olmadığını vurgulayan Deringöl, "Ama biz takım olarak inanıyorum ki en kısa zamanda toparlanacağız. Sezon başı havasını tekrar yakalayıp ikinci yarı galibiyet serisi yakalayacağımızı düşünüyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

FIBA Avrupa Kupası maçlarının takımlarını çok yorduğuna işaret eden Deringöl, "Bundan sonraki maçlarımıza bir hafta arayla hazırlanmış olacağız. Dolayısıyla biraz olsun dinleneceğiz. İnşallah ikinci yarı bambaşka bir Orduspor olacağını düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Deringöl, "Maalesef takım kimyamız olmadığından kaybettik. Aynısını Mersin maçında da yaşamıştık. Takım kurgumuz olmadığından, böyle bir sonuç kaçınılmaz oluyor. Oyuncularımız yürekten oynadı ama bir yerler eksik olduğu zaman olmuyor. Rakibimizi de kutluyorum, iyi mücadele ettiler. Bizim ise mücadelemiz yetersiz kaldı" ifadelerini kullandı.

Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ise Orduspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Orduspor'u göstermiş olduğu mücadeleden dolayı kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda da aynı performansı gösterip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz