Basketbol

Edirnespor iddialı

03 Ekim 2015 Cumartesi 14:34 - Son Güncelleme 03 Ekim 2015 Cumartesi 14:48

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu, takımın durumunu değerlendirdi.

 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Hedefimiz Edirne'yi FIBA Avrupa Kupası'nda düzgün bir şekilde temsil etmek ve Türkiye liginde de en az geçen yılki başarımızı elde etmektir" dedi.

Boyacıoğlu, AA'ya yaptığı açıklamada, hazırlık kampının büyük bir bölümünü tamamladıklarını söyledi.

Takımın hazırlık maçlarında genel olarak iyi sonuçlar elde ettiğini belirten Boyacıoğlu, "Oyuncularımız uyum içerisinde çalışmalarına devam ediyor, her şey yolunda. Önümüzde Samsun'da düzenlenecek Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları var. Gelecek hafta Samsun'da olacağız" diye konuştu.

Türkiye Kupası Eleme Grubu'nda ilk maçı Samsun'da 8 Ekim Perşembe günü Adana ASKİ ile oynayacaklarını ifade eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Takımımızdan, oyuncularımızdan çok memnunuz. Bazı sakat oyuncumuz var. ABD WNBA'de oynayan oyuncularımızı bekliyoruz. ABD'li oyuncularımız da gelecek hafta takımımıza katılacaklar. Oyuncularımızdan biri ABD Milli Takımı'na seçildi. Bu oyuncumuz da Türkiye Kupası Eleme Grubu maçlarından sonra takıma katılacak."

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de seyircileriyle buluşmayı sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden Murat Boyacıoğlu, "Takımımıza her zaman destek veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ve Edirne Belediyesi ailesine teşekkür ederiz. Oyuncularımızın morali de çok güzel. Seyircimizi de ligde tribünlerde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz