Basketbol

Edirnespor Ordu'da farklı kazandı

17 Mart 2016 Perşembe 15:27 - Son Güncelleme 17 Mart 2016 Perşembe 15:00

Orduspor, bu maçta genç oyuncularıyla mücadele etti.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Edirne Belediyesi Edirnespor, deplasmanda Orduspor'u 106-72 yendi.

Salon: Durugöl

Hakemler: Ahmet Taner İbin, Çağkan Ertürk, Fatih Evli

Orduspor: Eldebrink 20, Ferda Yıldız 18, Eda Kartal 2, Özge Kavurmacıoğlu 18, Yıldız Kaygısız 10, Elvan Taşlı 4

Edirne Belediyesi Edirnespor: Melis Talay 22, Duygu Kıran 2, Saynur Tozlu 6, Niray Aral 6, Malashenko 22, Yasemin Dalgalar 17, Fahriye Bayraktar 8, Dolson 10, Jovanovic 13

1. Periyot: 16-34

Devre: 34-49

3. Periyot: 55-82>

Orduspor, bu maçta genç oyuncularıyla mücadele etti.

MAÇIN ARDINDAN

Ünlü: "Bu maçı çok kolay geçtik"

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Orduspor'u 106-72 yenen Edirne Belediyesi Edirnespor'un başantrenörü Ender Ünlü, maçı rahat kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirten Ünlü, "Bu maçı çok kolay geçtik. Yabancı oyuncularımızın sakatlığı vardı. Diğer oyuncularımız da yorgundu. Pazar günü oynayacağımız Yakın Doğu Üniversitesi maçı çok önemli. Bütün hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. İnşallah o maçı da kazanıp bu kritik dönemden çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Maçta takımının başında sahada yer almayan Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl'ün üniversiteden sınıf arkadaşı olduğunu bildiren Ünlü, "Kendisi çok sevdiğimiz ağabeyimizdir. Basketbola emeği çoktur. Şu anda hiçbir antrenörün istemeyeceği bir pozisyonda. Sezon başında çok iyi takım kurdular ama şimdi maddi sıkıntılardan dolayı buralara geldiler. Allah inşallah böyle durumlara düşürmesin. Allah yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı.

Kaptan Özge: "Bu şekilde savaşmaya devam edeceğiz"

Basın toplantısına ev sahibi ekipten takım kaptanı Özge Kavurmacıoğlu ve Feyzanur Kurt katıldı.

Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Özge, "Bugün maalesef yenildik. Bundan sonraki maçlar da büyük ihtimal böyle olacaktır. Yapacak bir şeyimiz yok. Takımımızın hali ortada. Bu şekilde savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Yaşanan süreçte oyuncuların psikolojisinin de çok kötü olduğuna işaret eden Kavurmacıoğlu, "Bu psikoloji altında maçlara çıkmak da çok zor. Özellikle gençlerle oynamak daha zor ama yapacak bir şeyimiz yok. Bu böyle devam edecek" ifadesini kullandı.

Mor-beyazlı ekibin genç oyuncularından Feyzanur Kurt ise "Maç beklediğimiz gibi farklı bitti. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz