Basketbol

Fenerbahçe'den 5 transfer birden

29 Haziran 2019 Cumartesi 21:01 - Son Güncelleme 29 Haziran 2019 Cumartesi 21:33

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda baş döndüren transfer hareketliliği... Kadrosuna 5 yeni basketbolcu katan sarı-lacivertli ekip, 4 oyuncunun ise sözleşmesini uzattı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe, gelecek sezon için de iddialı bir kadro kuruyor.

Başantrenörlüğe İspanyol Victor Lapena'yı getiren sarı-lacivertli ekip, Olcay Çakır Turgut, Sevgi Uzun, Elizabeth Williams, Alina Iagupova ve Anna Cruz'u renklerine bağladı. Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz, Ayşe Cora ve Cecilia Zandalasini'nin ise sözleşmeleri uzatıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, daha önce de Fenerbahçe forması giyen milli oyun kurucu Olcay Çakır Turgut ve Sevgi Uzun ile birer sezonluk sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, ayrıca ABD'li basketbolcu Elizabeth Williams ve İspanyol oyuncu Anna Cruz ile de 2019-2020 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

Başantrenörlük görevine İspanyol Victor Lapena'yı getiren Fenerbahçe, geçen sezon Çukurova Basketbol'da forma giyen Ukraynalı skorer oyuncu Alina Iagupova'yı da bir sezonluğuna renklerine bağladı.  

Sarı-lacivertliler, şampiyon kadroda yer alan Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz, Ayşe Cora ve Cecilia Zandalasini'nin ise sözleşmelerini uzattı.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz