Basketbol

"Kaçınılmaz bir yenilgiydi"

06 Aralık 2015 Pazar 16:26 - Son Güncelleme 06 Aralık 2015 Pazar 14:32

F.Bahçe Başantrenörü Dikeoulakos, Beşiktaş yenilgisi sonrası takımını eleştirdi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş'la oynadıkları derbi maçta hak ettikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Dikeoulakos, kendileri için kötü bir gün olduğunu belirterek, "Bütün takım enerjisizdi. Beşiktaş buraya gerçekten kazanmak için gelmişti. Çok panik yaptık ve reaksiyonumuz kötü oldu. Bizim için kaçınılmaz bir yenilgiydi. Bu oyunla mantıklı olan sonuç bizim yenilmemizdi" dedi.

FIBA Avrupa Ligi'nde gelecek hafta içi Galatasaray'la oynayacakları maçta daha iyi olacaklarına söz veren Yunan başantrenör, "O maça daha iyi konsantre olacağız. Kendi sahamızda oynayacağız. Zor ve daha farklı bir maç olacak. Çok iyi hazırlanacağımızın garantisini verebiliriz" şeklinde konuştu.

Buharalı: "Maçın genelinde kontrol bizdeydi"

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ömer Buharalı ise maçın genelinde çok etkili bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi.

Buharalı, zor bir dönemden geçtiklerini ve hafta içi Avrupa maçında Rusya'da 51 sayı farkla kaybettiklerini hatırlatarak, "O maçtan sonra toparlanmak zor bir şey. Kolay değildi bu maça tekrar o farktan sonra kazanma inancıyla motive olmak. Bize yakışan şekilde oynadık. Rakibimize çok fazla hücum ribaundu verdik. Bu da erken faul sıkıntısına girmemizden kaynaklandı. Dışarıdan yaptığımız baskılı alan savunmasıyla bunu da kontrol ettik. Belli dakikalar dışında maçın genelinde kontrol bizdeydi. Oyuncularımı galibiyetten dolayı yürekten tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların maçtaki en skorer ismi Şaziye İvegin Üner de Rusya'da aldıkları mağlubiyetten sonra derbiye hazırlandıklarını aktararak, "Ayağa kalkmayı başardık. Ligin henüz başındayız. Her ne olursa olsun ayakta kalmayı bildik. Bundan sonra böyle devam etmek istiyoruz. Maç boyunca mücadele inancımızı kaybetmedik. Kazanacağımızı düşünüyorduk ve kazandık. Çok mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz