Basketbol

Kadın basketboluna yeni sponsor

28 Ocak 2016 Perşembe 15:43 - Son Güncelleme 28 Ocak 2016 Perşembe 13:47

Bilyoner.com, kadın basketbolunun isim sponsoru oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Bilyoner.com arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin ismi, 2,5 sezon boyunca Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi olacak.

Abdi İpekçi Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan TBF Başkanı Harun Erdenay, Türkiye'nin kadın basketbolunda önemli bir ülke haline geldiğini anlattı.

Kadın basketbolunda uluslararası alanda önemli başarılar yakalandığını belirten Erdenay, "Bu bir ilk oluyor kadın basketbolunda. Bundan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olimpiyatlarda mücadele etmiş, Avrupa 2'incisi, 3'üncüsü olmuş ve kupa almış kızlarımızın liginin değeri, şu anda Avrupa'nın en üst seviyesinde. Biz de bunu Bilyoner.com ile taçlandırıyoruz" dedi.

Erdenay, sponsorluk anlaşması sayesinde basketbol kulüplerinin gelir elde edeceğini vurgulayarak,"Bu sayede kadınlar basketbol liginin değerini gösterme, kulüplerimize gelir sağlayarak altyapılarını ve takımlarını güçlendirme imkanı sağlıyoruz. Bu birlikteliği gerçekleştirdiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan ise sanal bahis ortamında basketbola olan ilginin her geçen gün arttığını aktardı.

Türkiye'nin kadın basketbolunda önemli başarılar yakalayacağını vurgulayan Kayahan, şöyle konuştu:

"Basketbol gibi zorlu bir spor dalında ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil eden ve son yıllarda çok önemli başarılara imza atarak, defalarca göğsümüzü kabartan kadın basketbolcularımızın emeği büyük saygıyı hak ediyor. Bu başarılar doğal olarak Kadınlar Basketbol Ligi'ni, Avrupa'nın en iyi ve en rekabetçi liglerinden biri haline getirdi. Artık Kadınlar Basketbol Ligi'nin Bilyoner.com adıyla anılacak olacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bilyoner.com olarak iki yıla yakın bir süredir kadın basketboluna destek vermenin yanı sıra kadın basketbol ligi isim sponsorluğuyla yeni bir adım attık. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından Erdenay ve Kayahan, birlikte pasta keserek sponsorluk anlaşmasını kutladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz