Basketbol

"Kazanmak için sahaya çıkacağız"

02 Ocak 2016 Cumartesi 13:04 - Son Güncelleme 02 Ocak 2016 Cumartesi 11:07

Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Acer, açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Hakan Acer, "Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Acer, tempolu bir dönem geçirdiklerini ve haftada üç yaptıklarını belirterek Acer, "Bu süreçte istemediğimiz mağlubiyetler aldık. Türkiye liginde evimizde üç maç kaybettik ama Adana AKSİ ve Yakın Doğu Üniversitesi maçıyla da bence bunları biraz telafi ettik. 3 Ocak Pazar günü oynayacağımız Abdullah Gül Üniversitesi maçı bizim için değerli bir maç" diye konuştu.

Türkiye liginin zorlu şekilde devam ettiğini dile getiren Acer, şunları kaydetti:

"Herkes büyük yatırımlar yapmış durumda. Avrupa kupasında da tarihimizde ilk defa Avrupa Kupası oynuyoruz. İlk 16'ya kalarak önemli bir iş yaptık. Fransa'nın Landes takımıyla eşleştik. Tecrübeli bir takım. Kulüp olarak Fransa liginde önemli bir kültüre sahipler. Burada oynayacağımız ilk maçı kazanıp Fransa'da fark oluşturmak istiyoruz. Çünkü aramızdaki sayı farkı önemli olacak. Eleme usulü olduğu için üçüncü bir maça gerek kalmayacak. Türkiye liginde de Avrupa liginde de kazanmak için sahaya çıkacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz