Basketbol

Kelsey Bone için imza töreni

11 Ekim 2013 Cuma 16:35 - Son Güncelleme 11 Ekim 2013 Cuma 16:39

Galatasaray Odeabank yeni transferine imza töreni düzenledi.

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferi ABD'li oyuncu Kelsey Bone için imza töreni düzenlendi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki imza törenine Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer ile Kelsey Bone katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Özyer, Bone'un çok yetenekli bir oyuncu olduğuna vurgu yaparak, "Bone, gelişimine hala devam ediyor. Ekrem Memnun liderliğindeki teknik ekibiyle Avrupa'nın önde gelen uzun oyuncularından birisi olacağını düşünüyorum. Geldiği günden beri büyük bir gelişim gösterdi. Bunu kupalarla taçlandıracağını, takıma bu konuda katkısı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Odeabank'la yeni bir isim ve yeni bir takım kimliğiyle hem Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde hem de FIBA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten Özyer, şunları kaydetti:

"Bu sene birkaç hedefimiz var. Tüm kupalara talibiz. Bunun yanında medya ve pazarlama bölümümüzün yoğun çabalarıyla artık takımımızın bir isim sponsoru var. Muhtemelen lig devam ederken bir sponsorumuz daha olacak. Kadın basketbolunun ilerlemesi için Türkiye Basketbol Federasyonu'nun da yayıncı kuruluş konusunda adımlar atacağını düşünüyorum. Çünkü televizyon ve yayın olmadan bu sponsorlukların da katkılarının limiti oluyor. Federayonumuzun da yayıncı kuruluş konusunda çalıştığını biliyorum."

Sezon açılışını 16 Ekim Çarşamba günü Mersin'de oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçıyla yapacaklarını aktaran Özyer, "Başlangıcı kupa ile yapmak istiyoruz. Bunu da başaracağız. Sonra da kendi evimizde Adana BOTAŞ ile karşılaşacağız. Burada da taraftarımızla buluşacağız. Bu sezon farklı bir kadın takımı görecekler ama bu karşılaşmalarda bizimle olurlarsa gücümüzü ve atmosferimizi kendimizin oluşturduğumuzu hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bone: "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"

Galatasaray'a transfer olduğundan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Bone, "Herkese misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Her gün bu salona girdiğimde şampiyon olan isimleri görüyorum. Bunlar beni sezon için arzulandıryor. Bütün kupaları almak için savaşacağız ve elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Genç basketbolcu, İstanbul'a gelmeden önce sosyal medya üzerinden birçok ileti aldığını anlatarak, "Atılanların hepsi bu kulübün ne kadar büyük olduğunu, taraftarların salonları doldurduğunu ve heyecanlı olduğunu söylüyordu. Çok çalışıp bütün kupaları kazanmak istiyoruz. Koçumuz da bütün enerjisini sahada veriyor" şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray taraftarının beklentilerini yerine getirmek istediğini kaydeden Bone, "Kolejden çıkıp sadece 4 ay WNBA sezonu oynadıktan sonra profesyonel Avrupa kariyerime başlamak heyecan verici. Dolayısıyla yeni olan her şey olduğu gibi taraftarımız ile parçalı forma da beni heyecanlandırıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan, imza töreninde yer alacağı açıklanan yeni transferlerden Shavonte Zellous'un Kurban Bayramı'ndan önce lisansının çıkarılması için sağlık kontrollerinin sürdüğü, bundan dolayı törende bulunamadığı bildirildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz