Basketbol

Mersin BB Galatasaray'a hazırlanıyor

09 Aralık 2015 Çarşamba 16:48 - Son Güncelleme 09 Aralık 2015 Çarşamba 14:54

Kalaycıoğlu: Alacağımız sonuç bizim yukarılarda kalıp kalmayacağımızı gösterecek

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'da başantrenör Zafer Kalaycıoğlu, "Galatasaray maçında alacağımız sonuç bizim yukarılarda kalıp, kalmayacağımızın göstergesi olacak. Onun için çok önemli" dedi.

KBSL'nin 8. haftasında 12 Aralık Cumartesi günü Galatasaray'a konuk olacak Mersin ekibi, maçın hazırlıklarını Edip Buran Spor Salonu'ndaki antrenmanla sürdürdü.

Başantrenör Kalaycıoğlu, ligdeki son 5 maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatarak, "Zor bir ligde rakipler kim olursa olsun 5'te 5 yapmak alkışlanacak bir başarı. İlk 2 maçımızı kaybettik ama bunlar da Avrupa liginde de oynayan takımlar" diye konuştu.

Galatasaray karşısında alınabilecek en iyi sonucu elde etmek istediklerini kaydeden Kalaycıoğlu, şöyle konuştu:

"Galatasaray maçında alacağımız sonuç bizim yukarılarda kalıp, kalmayacağımızın göstergesi olacak. Onun için çok önemli. Takım olarak şu anda çalışmalarımız düzgün ilerliyor. Maça kadar rakibimizi inceliyoruz. İncelemelerimizi antrenmanlarda, sahada uygulayacağız. Bunları ne kadar uygulayabileceğimiz maçtan alacağımız sonuçla kendini göstermiş olacak."

Ligde geride kalan 7 haftada 2 mağlubiyet, 5 galibiyet alarak 12 puan toplayan Mersin Büyükşehir Belediyespor, 2. sırada yer alıyor. Ligde son 5 maçını kazanan Mersin ekibi, 534 sayı kaydederken, potasında 505 sayı gördü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz