Basketbol

Mersin BB takım olma yolunda

30 Kasım 2015 Pazartesi 13:28 - Son Güncelleme 30 Kasım 2015 Pazartesi 11:56

Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kalaycıoğlu: Yavaş yavaş takım oluyoruz.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, son 4 maçı kazandıklarını belirterek, istedikleri seviyeye gelmeye başladıklarını söyledi.

Kalaycıoğlu, Canik Belediyespor'u deplasmanda yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Son 4 maçımızı da kazandık. Yavaş yavaş takım oluyoruz. Savunmada daha oturması gereken şeyler var. Rotasyonumuzu biraz daha geliştirmek için uğraşıyoruz. Bu konumda yabancı oyuncularımız ön planda görünüyor ama Türk oyuncuların desteği bizim için çok önemli. Bu başarılar geldikçe daha fazla seyirci desteğini hak eden bir takım olduğumuzu düşünüyoruz" diye konuştu.

Akdeniz temsilcisinin yönetim kurulunun transferde önemli fedakarlıklar yaptığına değinen Zafer Kalaycıoğlu, "Bu takımın oluşturulması öyle kolay olmadı. Takımın kimyasını, oyuncuları seçerken doğru kararlar almak gerekiyor. Biz de bu oluşumu McCoughtry ile tamamlamış gibi görünüyoruz. Transferdeki fedakarlığın farkındayız. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öyle bir destek olmasa en önemli taşı yerine koyamamış olacaktık" ifadelerini kullandı.

Takımın güzel bir hava yakaladığını aktaran Kalaycıoğlu, hedeflerinin gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmak olduğunu bildirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz