Basketbol

Orduspor basketbolda üzüldü

27 Aralık 2015 Pazar 10:44 - Son Güncelleme 27 Aralık 2015 Pazar 08:52

Deringöl: "Hedef maçlardan birini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz"

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Adana BOTAŞ'a 72-64 yenilen Orduspor'un başantrenör Levent Deringöl, hedef maçlardan birini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Deringöl, Adana BOTAŞ maçına iyi başladıklarını ancak istedikleri gibi bitiremediklerini belirterek, "Birinci ve üçüncü periyotta kafa kafaya bir maç oynandı ancak son periyotta istediklerimizi sahaya yansıtmadık. Maalesef son periyotta rakibimiz bizden daha iyi oynadı ve kazanmasını bildi" dedi.

Kritik bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayan Deringöl, "Hedef maçlardan birini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu maç bizim adımıza çok önemliydi. Kazanmamız durumda üst sıralara çıkarak büyük bir moral bulacaktık ancak her zaman istediklerimiz olmayabiliyor. Bu maç da onlardan biriydi" diye konuştu.

Levent Deringöl, takımdan ayrılan oyuncuların yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini ifade ederek, "Takımın yeni oyunculara ihtiyacı var. Bu konuda ekibimiz ve yönetimimiz çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah daha fazla geç olmadan bu transferler gerçekleşir ve takım yeniden eski gücüne kavuşur" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz