Basketbol

Orduspor çıkış arıyor

20 Ekim 2015 Salı 20:25 - Son Güncelleme 20 Ekim 2015 Salı 20:28

Orduspor Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş maçıyla çıkış yakalamak istiyor.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'un takım kaptanı Gülşah Akkaya, "Bizim için Beşiktaş maçı çok önemli. Çıkış yakalayacağımız bir maç olarak görüyoruz" dedi.

Takımının gerçekleştirdiği antrenmanın ardından ligin ilk haftasında Galatasaray karşısında iyi bir performans sergilemelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "İnşallah taraftarlarımızın daha fazla destek vermesiyle bundan sonra sahamızda oynayacağımız maçları kazanarak önemli galibiyetler alırız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçını deplasmanda oynayacaklarını ve karşılaşmanın zor geçeceğinin altını çizen Gülşah Akkaya, "Pazar günü oynayacağımız bu maç öncesi haftayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bizim için Beşiktaş maçı çok önemli. Çıkış yakalayacağımız bir maç olarak görüyoruz. İstanbul'a da galibiyet için gidiyoruz" diye konuştu.

Kaptan Gülşah, takımdaki oyunculardan bazılarının hasta olduğunu ve maça kadar bu basketbolcuların hazır hale getirilmesi için yoğun çaba gösterildiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Orduspor, Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Durugöl Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla devam etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz