Basketbol

Orduspor seri galibiyet peşinde

19 Kasım 2015 Perşembe 15:28 - Son Güncelleme 19 Kasım 2015 Perşembe 15:31

Genel menajer Karahan "Hatay BB maçına en iyi şekilde çıkmayı hedefliyoruz."

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un genel menajeri Ozan Gürhan Karahan, eksiklerini giderip Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına en iyi şekilde çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Karahan, lige milli maç arası verildiğini anımsatarak, "Bu arayı takım olarak çok iyi değerlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Lige iki hafta ara verilmesine rağmen takımın pazar günü toplanarak hazırlıklarına başlayacağını kaydeden Karahan, "Lige verilen ara bizim adımıza çok iyi oldu. Avrupa Kupası maçları oynadığımızdan dolayı oldukça yorulmuştuk. Şimdi bu ara oyuncularımıza çok iyi gelecek" ifadesini kullandı.

Takımın bu arayı çok iyi değerlendirerek güç depolayacağını söyleyen Karahan, "29 Kasım'da sahamızda oynayacağımız Hatay maçına kadar eksiklerimizi giderip o maça en iyi şekilde çıkmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor takımının çok zorlu bir rakip olduğunu vurgulayan Karahan, "Lig'de 4 galibiyetleri var. Çok iyi bir kadro kurdular ama bu maçta taraftarlarımız salonu doldurursa ve karşılaşmaya da iyi başlarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Bunun örneğini Beşiktaş ve Yakın Doğu Üniversitesi ile Avrupa Kupası'nda aldığımız galibiyetlerle gösterdik. Bu anlamda taraftarımızdan destek bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Orduspor olarak ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerinin altını çizen Karahan, bu sezon hedeflerinin öncelikli olarak ligde kalmak olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bu sezon ligde en geç kurulan takım Orduspor. Ondan dolayı kadromuz çok dar ve kısıtlı. Bizim bu sezonki ilk hedefimiz Orduspor'u ligde tutmak. Bu sezon lig çok zor ve kaliteli takımlardan oluşuyor. Oynadığımız maçlarda da bunu gördük. İlk hedefimiz bu şekilde ama her şeye rağmen hem Avrupa Kupası'nı hemde ligde play-off'u sonuna kadar kovalayacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz