Basketbol

Oyuncular izinden dönmedi!

25 Şubat 2016 Perşembe 15:49 - Son Güncelleme 25 Şubat 2016 Perşembe 13:52

Alacakları ödenmeyen Ordusporlu basketbolcular izinden dönmedi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un oyuncuları, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle izinden dönmedi.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA'ya yaptığı açıklamada, lige milli maçlar dolayısıyla bir hafta ara verildiğini anımsatarak, "Bu arada ülkelerinin milli takımına giden yabancı oyuncularımız ve il dışına izne çıkan yerli oyuncularımız oldu. Bu oyuncularımız alacakları ödenmediği gerekçesiyle Ordu'ya dönmedi" dedi.

Oyunculara ödeme yapılmazsa sıkıntılı bir sürecin kendilerini beklediğini belirten Pamuk, "Bunun için uğraşıyoruz. Bu konuda yalnız kaldığımızın da farkındayız. Bu takım bizim değil, bütün Orduluların takımı. Sahip çıkılmazsa takım düşer. Yapacak bir şeyimiz kalmadı artık. Yönetim olarak elimizden bu kadarı geliyor" diye konuştu.

Pamuk, Spor Toto'dan gelecek parayı beklediklerini ancak henüz o ödemenin yapılmadığını kaydederek, "Eğer bugün, yarın bu para gelmez ve alacakları ödenmezse bu oyuncular gelmez ve hafta sonu sahamızda oynayacağımız Abdullah Gül Üniversitesi maçına da çıkmazlar. Böylelikle bu takım itibarsız bir şekilde küme düşer ve dağılır" ifadesini kullandı.

Herkesi Orduspor'a sahip çıkmaya davet eden Pamuk, "Gerek biz gerekse teknik ekibimizin ikna çabaları sürüyor. Ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum ancak durumumuz ortada" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz