Basketbol

"Play-off mucize olur"

20 Mart 2014 Perşembe 16:18 - Son Güncelleme 20 Mart 2014 Perşembe 16:21

Orduspor potada zoru başarmak istiyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Tarsus Belediyesi karşısında galibiyet hedefliyor.

Antrenör Alper Durur, yaptığı açıklamada, rakiplerinin puan sıralamasında altlarında olduğunu ancak her şeye rağmen zor maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Tarsus Belediyesi'nin son haftalarda aldığı sonuçlarla gücünü ortaya koyduğunu ifade eden Durur, şöyle konuştu:

"Rakibimizin düşme tehlikesi var. Seyirci desteğini de kullanarak kazanmak isteyeceklerdir. Biz de daha önceki haftalarda ligde kalmayı garantilemiştik. Şimdiki yeni hedefimiz play-off'a kalmak. Bu doğrultuda maçımıza çıkıp kazanmak adına her şeyi yapacağız. Play-off şansımızın sürdüğü bu haftada kazançlı çıkmak istiyoruz. Tarsus Belediyesi karşısında daha önce olduğu için en iyi oyunumuzu sahaya yansıtıp gülen taraf olma arzusundayız."

"Play-off mucize olur"

Durur, Orduspor'un play-off'a kalmasıyla bir mucizenin olabileceğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Ligin başında ekonomik durumumuzu ve oyuncu kadromuzu gören rakiplerimiz ligde sıralamayı yaptığı zaman bizi son sıralara koyuyordu. Orduspor ligden düşecek takımlardan biri olarak gösteriliyordu ama böyle olmadığını herkese gösterdik. Orduspor olarak çok büyük bir iş yaptığımızı düşünüyorum ancak bununla yetinmeyeceğiz. Şansımız varken play-off'a da girmek için çaba göstereceğiz. Play-off'a girersek mucize olur. Çünkü oyuncularımızın kariyerleri için son derece önemli hamle. Onlar da kendilerini göstermek isteyeceklerdir. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider. Orduspor olarak zoru başarmanın peşindeyiz."

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz