Basketbol

"Sonu böyle olmamalıydı"

23 Mart 2016 Çarşamba 18:11 - Son Güncelleme 23 Mart 2016 Çarşamba 16:18

Orduspor'da sezon başında kurulan kadronun korunamamasının üzüntüsü yaşanıyor.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, sezon başında kurduğu kadroyu koruyamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan, AA'ya yaptığı açıklamada, ligden matematiksel olarak düştüklerini belirterek, "Bundan sonraki maçlarımızda Orduspor'a yakışır şekilde oynayıp sezonu bu şekilde tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Hafta sonu oynayacakları BOTAŞ maçında da genç oyuncularla mücadele edeceklerini ifade eden Karahan, "Bu maçtan beklentimiz yok. Orduspor adına formalite maçı olacak" diye konuştu.

Karahan, sezona çok iyi kadro kurarak başladıklarını ancak bu kadroyu maddi sorunlar nedeniyle koruyamadıklarını kaydederek, "Geçmişten gelen sorunlar nedeniyle de destek bulamadık. Haliyle en başta yabancı oyuncularımız olmak üzere bazı yerli oyuncularımızı başka takımlara kaptırdık. Bu nedenle ligden düşmemiz kaçınılmaz oldu." ifadelerini kullandı.

Sezona çok iyi başladıklarını, hatta FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda oynayarak büyük başarı gösterdiklerini vurgulayan Karahan, "Böyle bir takımın sonu böyle olmamalıydı. Orduspor çok daha iyi yerleri hak ediyor ancak yaşananlar ortada. Maddi imkansızlık bizi bu noktalara getirdi" değerlendirmesinde bulundu.

Karahan, bundan sonra gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayacaklarını belirterek, "1. Lig de önemli bir lig. Burada iyi bir kadro kurarak yeniden bu lige çıkabiliriz. Her şey Orduluların elinde. Bu takıma sahip çıkılırsa neden yeniden bir üst lige çıkamasın?" şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz