Basketbol

"TKBL için TRT ile görüşüyoruz"

01 Eylül 2014 Pazartesi 11:30 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 11:40

Bu açıklama Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel'den geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) Avrupa Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) için de yayıncı kuruluş aradıklarını açıkladı.

Bu konuda ücretsiz yayın yapmak isteyen kanallar olduğunu belirten Demirel, "TRT ile görüşmelerimiz var. Kadın basketbol takımlarının gelir elde etmesi için ücretsiz yayına bugüne kadar pek ikna olmamıştık. Ama bu sene kadın basketbol maçları ve bu büyük şölen mutlaka televizyonlarda yayınlanacak" diye konuştu.

"Lige yeni sponsor bulacağız"

Turgay Demirel, uzun yıllardır Beko'nun isim sponsorluğunda oynanan Türkiye Erkek Basketbol Ligi'ne bu yıl başka bir sponsor bulacaklarını kaydetti.

Sponsor çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünün altını çizen Demirel, "Türkiye Basketbol Ligi başlamadan, kulüplerimizin gelirlerini düşürmemek için yoğun bir şekilde ligin yeni ismi için sponsor görüşmeleri yapıyoruz. İnşallah bu konuda yapılan çalışmaların sonucunu alacağız. Yeni sezonda yeni bir sponsor olması için gayret ediyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz