Basketbol

"Kaliteli bir organizasyon olacak"

18 Kasım 2013 Pazartesi 16:26 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 16:37

Turam'dan 2014 Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası açıklaması...

Türkiye Basketbol Federasyonu FIBA Dış İlişkiler Direktörü Dr. Emir Turam, ev sahipliği yapacakları 2014 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın kaliteli geçeceğini söyledi.

Turam, federasyonun internet sitesine yaptığı açıklamada, 10 yıl önce Gençler Avrupa Şampiyonası için başvurduklarında şampiyonayı ülkeye alabilmenin önemli bir amaç olduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Türkiye Basketbol Federasyonu'nun geldiği noktada ileri derecede organizasyon birikimine sahip olduğumuzdan artık amaç değil, daha ziyade üst seviyedeki etkinliğimizi sürdürmek için bir araç oluyor. Federasyonun en üst düzeydeki organizasyon kapasitesini yansıtan ve tüm paydaşları için her açıdan yeterli standartların sağlandığı son derece kaliteli bir organizasyon olacaktır. Darısı arka arkaya madalyayı almayı hedefleyen genç milli takımın başına."

Şampiyonada önemli genç oyuncuların yer alacağını hatırlatan Turam, "Gençler seviyesindeki en iyi takımların ülkemize gelmesi, onların ülkemizi ve kültürümüzü, biz basketbolseverlerin onları yakından tanıması, geçen yıl Avrupa şampiyonu olan gençlerimizin kendi ülkelerinde oynayabilmeleri de ayrı bir kazanım tabi" ifadelerini kullandı.  

Sıradaki Haber
Galatasaray'dan hakem tepkisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz