Basketbol

Karabükspor, IWBF Avrupa Ligi'nde namağlup lider

12 Mart 2018 Pazartesi 16:12 - Son Güncelleme 12 Mart 2018 Pazartesi 16:19

 Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) Avrupa Ligi-1'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Gruptan namağlup lider çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Can Aksu, yaptığı açıklamada, İsviçre'nin Nottwil kentindeki B Grubu müsabakalarının tamamlandığını ve başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade eden Aksu, "Almanya'dan Rhine River Rhinos'u 81-47, Rusya'dan Baski'yi 80-50, İsviçre'den Pilatus Dragons'u 68-60 ve İspanya'dan BSR ACE Gran Canaria'yı 78-63 yendik. Gruptan namağlup lider çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi nisan ayında İspanya'nın Bilbao kentinde gerçekleştirilecek Andre Vergauwen Kupası var. Avrupa mücadelemiz burada devam edecek." diye konuştu.

Tek amaçlarının bu kupayı almak olduğunun altını çizen Aksu, "Bizim grubumuzda 4 takım var. İkisi Türk takımı. Beşiktaş RMK Marine ve bizim dışımızda İngiltere'den The Owls ve Almanya'dan BG-Baskets takımları var. Umarım her şey istediğimiz gibi gider. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu sürdürmek istiyoruz. Destek veren herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Eskişehir Basket’ten taraftara çağrı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz