Basketbol

"Potanın Perileri"ne moral yemeği

08 Haziran 2015 Pazartesi 21:43 - Son Güncelleme 08 Haziran 2015 Pazartesi 22:02

TBF yönetimi, A Milli Kadın Basketbol Takımı ile yemekte buluştu.

Macaristan ve Romanya'nın ev sahipliğinde 11 Haziran Perşembe günü başlayacak FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım teknik heyeti ve oyuncularıyla Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay ve yönetim kurulu, moral yemeğinde buluştu.

İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan millilerin yemeğine TBF Başkanı Erdenay'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Akgün Altuğ, Ali Türkmen, Bahar Akgün, genel sekreter Celal Arısan ve sportif direktör Barbaros Akkaş da katıldı.

Harun Erdenay, yemekte milli takım oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada, "Kadın basketboluna Türkiye'de damga vurdunuz ve ülkemize pek çok madalya kazandırdınız. Sizleri Macaristan ile oynadığınız turnuvada gözlemleme şansım oldu ve burada bir takım olduğunuzu gördüm. Bu da beni çok mutlu etti. Sizin turnuvadan alnınızın akıyla başarılı bir şekilde çıkacağınıza inanıyorum. Federasyon olarak tüm imkanlarımızla arkanızdayız" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu üyesi Bahar Akgün ise milli takımın ülkeye çok başarı kazandırdığını ve bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğini dile getirdi.

Sıradaki Haber
"Potanın Perileri"nde hedef ilk maç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz