Basketbol

TBF Mercedes ile anlaşmayı uzattı

27 Temmuz 2015 Pazartesi 13:49 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:03

TBF, Mercedes-Benz Türk ile sponsorluk anlaşmasını uzattı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Mercedes-Benz Türk arasındaki sponsorluk anlaşması 2018 yılına kadar uzatıldı.

Türk Milli Basketbol Takımları resmi sponsorluğunu 2001 yılından beri sürdüren Mercedens-Benz Türk, yapılan yeni anlaşma kapsamında özel tasarlanan milli takım otobüsünün yanı sıra 24 araçlık bir filoyu TBF'nin hizmetine sundu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen medya günü etkinliğinde, TBF Başkanı Harun Erdenay, A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, milli oyuncular ile Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün'ün katılımıyla Mercedes-Benz Türk ile yenilenen sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmza töreninde konuşan Harun Erdenay, Mercedes-Benz Türk ile önemli bir işbirliği içinde olduklarını vurgulayarak, "Mercedes markası ile 12 Dev Adam'ın isminin birleşmesi bizim için gurur verici. Yükselen değerimiz basketbolumuz. Özellikle 2001 yılından beri çok büyük bir ivme yakaladık. A Milli Kadın Takımı'mız olimpiyat elemelerini oynama hakkı elde etti. Şimdi 12 Dev Adam, Berlin'e gidiyor. Ben onlara büyük başarılar diliyorum. Böyle bir sponsorun desteğiyle inşallah daha önce hiç katılamadığımız olimpiyatlarda yer almayı başaracağız" ifadelerini kullandı

Süer Sülün de uzun yıllardın TBF'ye sponsor olduklarını dile getirerek, "Sponsorluğumuz 14 yıldır devam ediyor. Sponsorluk bir ticari anlaşma ama bizimkisi sponsorluktan taraftarlık pozisyonuna geçmiş durumda. Biz bundan dolayı çok mutluyuz. Milli takımımıza Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Mercedes-Benz Türk'ün TBF'nin hizmetine sunduğu filonun önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Milliler antrenman yaptı

Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı, imza töreni öncesinde başantrenör Ergin Ataman yönetiminde antrenman yaptı.

Hazırlıkları kapsamında bugün İtalya'ya gidecek olan ay-yıldızlılarda izinli olan Semih Erden ile Bobby Dixon antrenmana katılmadı.

Vatandaşlık işlemleri tamamlanan Dixon, salona gelerek antrenmanın bir bölümünü kenardan takip etti.

Milli takımın İtalya'daki kamp 8 Ağustos'a kadar sürecek. Ersan İlyasova, İtalya'da takıma katılacak.

Sıradaki Haber
Türkiye'den Rusya'ya fark
Yükleniyor lütfen bekleyiniz