Basketbol

VİDEO | Devlerin mesaisi başlıyor

19 Temmuz 2015 Pazar 13:46 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2015 Pazar 17:15

A Milli Basketbol Takımı'nın ilk kampı Çeşme'de başlayacak.

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı'nın ilk kampı 20 Temmuz Pazartesi günü İzmir'in Çeşme ilçesinde başlayacak.

Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda İzlanda, İspanya, Sırbistan, İtalya ve Almanya ile karşılaşacak A Milli Takım, ilk antrenmanını 20 Temmuz Pazartesi günü Çeşme Spor Salonu'nda yapacak.

Hazırlıklarına cumartesi gününe kadar Çeşme'de devam edecek A Milli Takım, daha sonra İstanbul'a dönecek. A Milli Takım'da Bobby Dixon'un yanı sıra NBA'de forma giyen Furkan Aldemir, Ömer Aşık ve Ersan İlyasova, Çeşme'deki kampta yer almayacak.

Bu oyuncuların dışında alt yaş milli takımlarında bulunan Kartal Özmızrak, Emircan Koşut ile Furkan Korkmaz ise kampa daha sonra katılacak.

A Milli Takım Menajeri Haluk Yıldırım, yaptığı açıklamada, Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesinde ilk kez toplanacaklarını belirterek, "Çeşme kampı hem kaynaşma hem de biraz moral olacak. Esas kampı İtalya'da yapacağız. Çeşme'deki kampı sakatlık sorunu yaşamadan tamamlamak istiyoruz. Cumartesi gününe kadar her gün tek çalışmayla hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başantrenör Ergin Ataman'ın daha önce açıkladığı 20 kişilik aday kadroda şu isimler bulunuyor:

Birkan Batuk, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz, Emircan Koşut, Can Maxim Mutaf, Göksenin Köksal, Kartal Özmızrak, Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu, Kenan Sipahi, Sinan Güler, Barış Hersek, Bobby Dixon, Egemen Güven, Samet Geyik, Ersan İlyasova, Ömer Aşık, Furkan Aldemir.

Sıradaki Haber
Ümit Milliler Sırbistan'a takıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz