Basketbol

"Korkulan bir takım olmak istiyoruz"

01 Ekim 2019 Salı 14:28 - Son Güncelleme 01 Ekim 2019 Salı 14:31

NBA takımlarından Golden State Warriors ve Boston Celtics'in yıldızları basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her iki takım da yeni sezonu dört gözle bekliyor.

Geçtiğimiz yıl NBA Final Serisi'nde Toronto Raptors'a karşı kaybeden Golden State Warrios yeni sezonu dört gözle bekliyor.

Takımın yıldızı Stephen Curry "Lige baktığımızda birçok yetenekli ve güçlü sporcuyu görüyoruz. Normal sezonda biz de hem ligde hem play-offta korkulan bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Klay Thompson da "Ekibin söylediklerini yapacağım ve yapmak istediğim son şey, özellikle benim gibi 30'lu yaşlarının sonuna kadar oynamak isteyen bir oyuncu için geri çekilmek. Sonuna kadar yüksek seviyede oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı

Yeni transfer D'Angelo Russell ise "Bence kolay olacak. Oyun tarzımın herkese uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Dürüst olmak gerekirse, hepimiz böylesine yüksek bir seviyede oynamayı bilen sporcularız" şeklinde konuştu.

Golden State Warriors'un NBA G League’de keşfettiği 19’luk yeteneği ise oldukça heyecanlı.

Sırp Alen Smailagic "Burada olmak harika. Neredeyse bir ay antrenman yaptık. Herşey çok eğlenceli bir şekilde sürüyor. Ailem, arkadaşlarım herkes benimle gurur duyuyor" açıklamasında bulundu.

Kemba Walker: Dört gözle bekliyorum

Hazırlıklarını sürdüren takımlardan Boston Celtics'te ise kameraların karşısına Kemba Walker geçti.

Walker "Sadece kendim olmak için buradayım. Bu takımın bir parçası olmayı ve elimden geldiğince her maçta yüzde 100'ümü vermeyi dört gözle bekliyorum" diye konuştu.

Boston Celtics koçu Brad Stevens ise "Bu takımı seviyorum, onların çalışma ahlakını seviyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ama yapacağımız daha çok şey var” dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : Golden Statenba
Sıradaki Haber
Brooklyn Nets'in yeni sahibi Joseph Tsai
Yükleniyor lütfen bekleyiniz