Basketbol

Lakers'ta Kobe şoku

20 Aralık 2013 Cuma 11:48 - Son Güncelleme 20 Aralık 2013 Cuma 11:49

Yıldız oyuncu, 6 hafta daha parkelerden uzak kalacak.

NBA'de uzun bir sakatlık döneminin ardından parkelere dönen Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant, yeniden sakatlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, aşil tendonundan yaşadığı sakatlığının ardından 8 ay formasından uzak kalan ve yeniden 8 Aralık'ta Toronto Raptors maçıyla parkelere dönüş yapan Kobe Bryant'ın sağlık kontrolünden geçtiği ve yıldız oyuncunun sol dizindeki tibial kemiğinde çatlak tespit edildiği belirtildi.

Sakatlığının ardından oynadığı 6 maçta 13,8 sayı, 6,3 asist ve 4,3 ribaunt ortalaması tutturan Kobe Bryant, yaklaşık 6 hafta daha parkelerden uzak kalacak.

Lakers'ın Memphis Grizzlies ile oynadığı maçın üçüncü çeyreğinde yerde kalan ve sol dizini tutan Kobe Bryant, yeniden ayağa kalkarak oyuna devam etmiş ve maçı 21 sayıyla tamamlamıştı.

- Ersan da sakatlandı

Milwaukee Bucks forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova da sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle parkelerden bir süre uzak kalacak. Ersan, bu sezon sadece 5 galibiyet alan Milwaukee Bucks'ın deplasmanda Cleveland ile oynayacağı maçın kadrosuna sakatlığı nedeniyle alınmadı.

Sıradaki Haber
Spurs son saniyede güldü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz