Basketbol

NBA'de kayıp bulundu!

11 Ocak 2017 Çarşamba 13:27 - Son Güncelleme 11 Ocak 2017 Çarşamba 10:34

Habersiz olarak takımdan ayrılan Derrick Rose, New York'a geri döndü.

NBA ekibi New York Knicks'in yıldız guardı Derrick Rose, yeniden takıma katıldı. Rose, bir gün önce oynanan New Orleans Pelicans maçı öncesi habersiz şekilde Chiago'ya gitmişti.

Her şey New York Knicks'in, New Orleans Pelicans ile oynadığı maçta ortaya çıktı. Ligin en çok ücret ödenen basketbolcularından olan eski MVP Derrick Rose, maça gelmedi.

Takım yetkililerinin telefonlarını açmayan ve Chiago'ya ailesinin yanına gittiği tahmin edilen Rose, yeniden takıma döndü. Yıldız guard, dönüşünün ardından "ailemle olmam gerekti" açıklamasıyla yetindi.

Phil Jackson'ın başkanı olduğu New York Knicks, Rose'a vereceği cezayı henüz açıklamazken, bir sonraki maç olan Philadelphia 76ers'a karşı oyuncuyu kadroya alacağını bildirdi.

Dalgalı bir sezon geçiren Knicks'de, geçtiğimiz ay oynanan Phoenix Suns maçından sonra da oyuncular ile koç Jeff Hornacek arasında gerilim yaşanmıştı.

NBA'de şaşalı geçmişi kadar, son dönemlerdeki kötü yönetilişi ile de anılan New York Knicks, oynadığı son 9 maçın 8'inden mağlubiyetle ayrıldı.
 

Sıradaki Haber
Harden NBA tarihine geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz